Verdediger moet vertrekken bij FC Utrecht: 'Ze hebben geen plannen met me'

Verdediger moet vertrekken bij FC Utrecht: 'Ze hebben geen plannen met me'

05-06-2018 12:23
6

Na één jaar zit het avontuur van Bart Sinteur bij FC Utrecht erop. In de zomer van 2017 verkaste de verdediger vanuit de jeugd van Feyenoord naar stadion Galgenwaard; nu wordt zijn contract niet verlengd en vervolgt Sinteur zijn loopbaan bij amateurclub Katwijk. 

Afgelopen seizoen kwam de negentienjarige Sinteur uit voor Jupiler League-ploeg Jong FC Utrecht. "Ik had nog best een seizoen bij de beloften willen spelen, maar de club had geen plannen meer met me", wordt hij geciteerd door het Leidsch Dagblad. 

Wedden

Meer odds

"Toen ik Feyenoord verliet, was er nog volop interesse uit het betaald voetbal. Nu was dat anders. Mijn zaakwaarnemer heeft wel rondgekeken en er is wat contact geweest, maar concreet werd het nooit."

"Vanuit de tweede en derde divisie was er wel veel belangstelling. Katwijk sprong er bovenuit. De organisatie is echt heel professioneel", weet Sinteur. "En het voetbal leeft er natuurlijk enorm. Ik ga van de nummer laatst van de Jupiler League naar de kampioen van de tweede divisie. En bovendien ga ik er qua ambiance bij thuiswedstrijden flink op vooruit."