'Man City bijna akkoord met Napoli: binnen 48 uur medische keuring'

'Man City bijna akkoord met Napoli: binnen 48 uur medische keuring'

05-06-2018 14:32
13

Manchester City lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met middenvelder Jorginho. Volgens CalcioNapoli24 zal de speler van Napoli binnen 48 uur een medische keuring ondergaan.

De clubs hebben overeenstemming bereikt over een transfersom van dik 60 miljoen euro, maar zouden er alleen nog niet uit zijn in welke termijn dat bedrag wordt betaald. City wil de betaling uitsmeren over drie jaar, terwijl Napoli het gehele bedrag binnen 24 maanden op de rekening gestort wil hebben. Als de ploegen het daarover eens worden, lijkt niets een medische keuring nog in de weg staan.  

De Engelse kampioen probeert al langer om Jorginho naar Manchester te halen. Eind vorige maand kwam naar buiten dat City een bod van 50 miljoen euro voorbereidde op de Italiaanse middenvelder.

In 2014 maakte Jorginho de overstap van Hellas Verona naar Napoli, waar hij tot nu toe in 160 wedstrijden tot zes goals en veertien assists kwam. Maandagavond stond de spelverdeler in de basis bij Italië tijdens het oefenduel met Oranje (1-1) in Turijn.