Fischer looft 'heel goede voetballer' van Ajax: Het was allemaal zo makkelijk

Fischer looft 'heel goede voetballer' van Ajax: "Het was allemaal zo makkelijk"

05-06-2018 19:25
18

Viktor Fischer kon zijn ogen bijna niet geloven tijdens het debuutseizoen van Kasper Dolberg bij Ajax. De twintigjarige spits ging als de bliksem na zijn debuut onder Peter Bosz.

"Kasper, ja..Het was echt ongelooflijk wat hij vorig jaar deed", zegt Fischer bij De Denen van Perez van FOX Sports. "Hij scoorde álles en het was allemaal zo makkelijk. Hij scoorde in de Europa League tegen Lyon tegen grote, ervaren spelers. Het leek alsof hij al tien jaar prof is. Hij heeft ongelooflijke goals gemaakt. Met zoveel gemak.. Echt een speler om te volgen."

"Ik denk dat hij weer op niveau komt na zijn kleine blessure. Ik noem het een kleine blessure, als je het vergelijkt met die van mij. Het is een heel goede voetballer. Hij gaat heel veel goals maken, ook voor Denemarken. Dat weet ik zeker."

Veel Deense spelers worden vergeleken met Michael Laudrup. Fischer daarover: "Hij was een speler waar iedereen mee wordt vergeleken. Ik, Dolberg, Eriksen. Iedere keer als er een goede speler komt is het de nieuwe Laudrup, maar niemand is de nieuwe Laudrup."