Van Mieghem tekent in Eredivisie: Dat wordt komend seizoen alleen maar meer

Van Mieghem tekent in Eredivisie: "Dat wordt komend seizoen alleen maar meer"

06-06-2018 11:26
17

De Graafschap is druk bezig met het neerzetten van de selectie voor het nieuwe seizoen. Daryl van Mieghem is de vijfde aankoop van de Superboeren. Dat meldt de club op de eigen website.

Van Mieghem kwam vorig seizoen al op huurbasis uit voor de ploeg uit Doetinchem, dat het seizoen succesvol afsloot met promotie naar de Eredivisie. Van Mieghem is er ook komend seizoen weer bij. Hij tekent een contract dat hem tot juli 2019 aan De Graafschap verbindt.

"Ik kijk er absoluut naar uit om met De Graafschap op het hoogste niveau uit te komen. Ik heb anderhalf seizoen op huurbasis in Doetinchem gespeeld en iedere wedstrijd genoten van een kolkende De Vijverberg. Dat wordt aankomend seizoen alleen maar meer", legt de aanvaller zijn keuze uit op het digitale huis van De Graafschap.

Via Twitter spreekt Van Mieghem, die afgelopen seizoen achttien keer scoorde in de Jupiler League, de fans van De Graafschap ook toe. "Hey Superboeren, Daryl hier. Zie ik jullie in het nieuwe seizoen ook weer op de Vijverberg?"