Contractnieuws uit De Kuip: Een moderne verdediger met een enorm goed fysiek

Contractnieuws uit De Kuip: "Een moderne verdediger met een enorm goed fysiek"

06-06-2018 15:52
31

Noah Lewis heeft woensdagmiddag zijn eerste profcontract gesigneerd bij Feyenoord. De zeventienjarige verdediger ligt nu tot medio 2021 vast in De Kuip. Feyenoord meldt dat via de officiële kanalen. 

"Dit is voor mij de bekroning van een mooi seizoen. Ik heb hard gewerkt en veel geleerd. Dit is waar je het voor doet", wordt Lewis geciteerd op het digitale thuis van de Rotterdamse topclub.

Komend seizoen schuift de tiener door naar Feyenoord O19. "Ik ben blij dat ik daar kan aansluiten. Dat brengt je een stap dichter bij waar ik al die jaren al voor werk, een plek in het eerste elftal van Feyenoord. Ik heb er al even aan mogen proeven tijdens mijn invalbeurt in de benefietwedstrijd afgelopen maart. De sfeer, alles eromheen, dat was mooi. Ik ga heel hard aan de slag om dat doel te bereiken."

Van Geel
Technisch directeur Martin van Geel gelooft dat Lewis klaar is voor O19. "Noah is een moderne verdediger met een enorm goed fysiek, hij is 1,90 meter lang en beresterk. (...) Of het nou tegen PSV of tegen Shakhtar of Manchester City was: Noah stond altijd zijn mannetje."

"Hij houdt echt van het vak verdedigen. Nu krijgt hij de kans om technisch en tactisch verder door te groeien, onder leiding van Peter van den Berg en zijn staf."