Firmino slaat terug naar 'idiote' Ramos: 'Hij heeft een ander beeld van de finale'

Firmino slaat terug naar 'idiote' Ramos: 'Hij heeft een ander beeld van de finale'

07-06-2018 09:34
38

Liverpool-aanvaller Roberto Firmino hield zich niet bepaald in tijdens een persconferentie van de Braziliaanse nationale ploeg. De 26-jarige Braziliaan sprak zich uit over Sergio Ramos én over een mogelijke opvolger van Liverpool-doelman Loris Karius.

Ramos liet eerder deze week weten dat de Liverpool-spelers naar zijn smaak te veel excuses zochten voor de Champions League-finale tegen Real Madrid. De captain van De Koninklijke schamperde dat Firmino verkouden zou zijn geworden, doordat hij geraakt werd door zweet van Ramos. "Ik denk dat Ramos een bepaald beeld van die finale heeft omdat hij de winnaar is. Het was erg idioot van hem om dat zo te zeggen, maar oké", wordt de WK-ganger geciteerd door Voetbal International.

Firmino kreeg ook vragen over de mogelijke komst van landgenoot Alisson. De doelman van AS Roma zou de finaleschlemiel Loris Karius moeten vervangen op Anfield. "Hij heeft me ook al gevraagd naar Liverpool en hopelijk kan hij naar ons komen", doet Firmino niet veel moeite om openlijke steun te betuigen aan Karius. "Het zou in ieder geval niet slecht zijn voor Liverpool als hij komt."