Miljonair stelt amateurs beloning in vooruitzicht: groot feest in viersterrenhotel

Miljonair stelt amateurs beloning in vooruitzicht: groot feest in viersterrenhotel

07-06-2018 15:47
35

De Zeeuws-Vlaamse zakenman Salar Azimi (foto links) is een typisch voorbeeld van iemand die niet zuinig is met zijn geld. Na NAC Breda en FC Dordrecht riante premies te beloven, is het nu de beurt aan de amateurs van Hoek om eens goed verwend te worden.

Azimi betaalde de spelers van NAC een bonus van 110.000 euro toen de club er in 2017 in slaagde te promoveren naar de Eredivisie. Dit jaar werd de selectie van FC Dordrecht hetzelfde beloofd, maar die ploeg slaagde er dit jaar niet in promotie naar het hoogste niveau af te dwingen.

Sinds dit seizoen is Azimi ook sponsor van amateurclub Hoek. Die club kan komende zaterdag promoveren naar de derde divisie. Ook voor de selectie van de amateurploeg staat een beloning te wachten, maar niet de 110.000 euro die de spelers van NAC op hun rekening gestort kregen. "Ik heb ze verteld dat ze bij promotie een groot feest krijgen in ons hotel De Elderschans", vertelt hij aan BN De Stem. De Elderschans is een viersterrenhotel in Aardenburg, in de provincie Zeeland. 

Eerder gaf Azimi al aan interesse te hebben om Roda JC over te nemen. Zover kwam het uiteindelijk niet