Vertrek van volgende NEC-uitblinker mogelijk: 'Veel woorden, geen serieuze daden'

Vertrek van volgende NEC-uitblinker mogelijk: 'Veel woorden, geen serieuze daden'

08-06-2018 14:46
22

Fans van NEC hoeven voorlopig niet te vrezen dat de club nog een smaakmaker kwijtraakt. Turkse media schreven recent over interesse van Besiktas in Ferdi Kadioglu, maar Remco Oversier, technisch directeur van NEC, is er absoluut nog geen transfer aanstaande. 

"Rondom Kadioglu veel woorden door Jan en alleman, maar geen serieuze daden", aldus Oversier tegen de Gelderlander. Volgens de beleidsbepaler is er geen noodzaak om Kadioglu deze zomer te verkopen. De Nijmeegse club verkocht donderdag immers al uitblinker Arnaut Groeneveld voor vermoedelijk een mooie transfersom aan Club Brugge. 

Naast Groeneveld raakte NEC nog een karrenvracht aan spelers kwijt. Transfervrije en gehuurde spelers vertrokken na het afgelopen seizoen. Volgens de Gelderlander zoekt NEC daarom naar een keeper, een rechtsback, een linker centrumverdediger, een linksback, een middenvelder en twee vleugelspitsen. "Er is nog geen duidelijkheid op dit moment, maar er lopen wel gesprekken", zegt Oversier over die fikse zoektocht.