'Barcelona staat open voor Cillessen-transfer; opdracht voor clubs is duidelijk'

'Barcelona staat open voor Cillessen-transfer; opdracht voor clubs is duidelijk'

09-06-2018 07:47
38

FC Barcelona staat wel degelijk open voor een vertrek van Jasper Cillessen. Spaanse media meldden eerder dat een verkoop van de Nederlander onbespreekbaar is, maar dat is niet zo.

Dat meldt de Spaanse krant Mundo Deportivo. Het is niet dat Barcelona staat te springen om het vertrek van Cillessen, maar de club is bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor de reservekeeper. 

Wedden

Meer odds

In het contract van Cillessen staat een vastgestelde afkoopsom van zestig miljoen euro, maar clubs die daarbij in de buurt komen maken ook kans op zijn handtekening. In dat geval denkt Barcelona na over de aanbieding.

Cillessen heeft Barcelona zestien miljoen euro gekost. Hij werd gehaald als backup van Marc-André Ter Stegen, nadat Claudio Bravo naar Manchester City vertrok. Bij Barcelona zijn ze meer dan tevreden over de Oranje-goalie. Hij staat er wanneer hij er moet staan en ook is zijn relatie met de clubleiding en Ter Stegen goed. 

Er zijn diverse clubs waar Cillessen naartoe zou kunnen. Uit de Premier League heeft Liverpool interesse en ook SSC Napoli wil hem hebben. De opdracht is voor die clubs duidelijk: in de buurt komen van de vastgestelde afkoopsom van zestig miljoen euro.