Veltman onderschrijft woorden van ontevreden Kluivert: 'Sfeer is minder'

Veltman onderschrijft woorden van ontevreden Kluivert: 'Sfeer is minder'

09-06-2018 16:44
53

Joël Veltman onderschrijft de woorden van Justin Kluivert over een 'mindere sfeer' in de kleedkamer van Ajax. Volgens de geblesseerde  Veltman had de negatieve stemming alles te maken met de slechte resultaten van het afgelopen seizoen. 

In een inmiddels berucht interview met de Volkskrant gaf Kluivert vorige maand aan dat de mindere sfeer in de kleedkamer en de spelersgroep één van de redenen is om géén nieuw contract te signeren. "Tuurlijk is dat zo. In die zin: als je verliest, dan is de sfeer minder", zegt Veltman voor de camera van Voetbal Inside. 

"Vorig seizoen haalde je de finale van de Europa League, dan is de sfeer beter natuurlijk. Dan is het normaal dat de sfeer minder is", vervolgt de verdediger, die verder begrip heeft voor het naderende vertrek van zijn collega naar AS Roma.

"Hij heeft ontzettend veel talent. Het is duidelijk dat wij als Ajax hem graag willen houden. Het is zijn keuze. Als hij zegt dat-ie naar die club wil, dan gaat-ie daarheen. Als hij beslist om weg te gaan, naar welke club dan ook, dan is die keuze makkelijk voor hem."