'Real moet transferrecord verpulveren voor 'SMS': 150 miljoen euro plus bonussen'

'Real moet transferrecord verpulveren voor 'SMS': 150 miljoen euro plus bonussen'

10-06-2018 15:00
43

Sergej Milinkovic-Savic moet de eerste grote zomeraanwinst van Real Madrid worden. Zowel het Italiaanse Il Messaggero als het Spaanse AS schrijft zondag dat de Champions League-winnaar héél veel geld wil betalen voor de Servische middenvelder van SS Lazio. 

SMS werd de afgelopen weken vooral gelinkt aan Manchester United en Juventus, maar inmiddels is de kans groot dat Madrid het nieuwe onderkomen wordt van de international. Real lijkt bereid om liefst 150 miljoen euro te betalen voor de 23-jarige middenvelder, die afgelopen seizoen de grote uitblinker was bij Lazio.

Bij De Koninklijke kan Milinkovic-Savic een jaarsalaris van ruim 6 miljoen euro tegemoet zien, weet Il Messaggero. Lazio-preses Claudio Lotito wil het onderste uit de kan halen: hij verlangt dat Real bovenop de 150 miljoen óók 20 miljoen euro aan toekomstige bonussen toezegt. Wanneer de Spaanse grootmacht in de komende vijf jaar hoofdprijzen wint, profiteert Lazio in dat geval mee. 

Als Real inderdaad 150 miljoen betaalt voor Milinkovic-Savic, dan verpulvert de club daarmee het eigen transferrecord. Vijf jaar geleden werd er 105 miljoen euro betaald aan Tottenham Hotspur voor Gareth Bale.