'Keizer verrast en ziet potentiële aankoop van 3 miljoen rondlopen bij Feyenoord'

'Keizer verrast en ziet potentiële aankoop van 3 miljoen rondlopen bij Feyenoord'

10-06-2018 15:51
49

De kans bestaat dat Karim El Ahmadi deze zomer een transfer maakt. Twee clubs worden in verband gebracht met de Feyenoord-aanvoerder: Toulouse en Al-Jazira.

Het Franse La Dépeche du Midi meldt zondag dat El Ahmadi is aangeboden bij Toulouse. De 33-jarige middenvelder overweegt na zijn tweede periode bij Feyenoord nog één keer een buitenlands avontuur aan te gaan. Toulouse kan hem dat bieden, maar zal op korte termijn niet in actie komen. De Franse club wil eerst een nieuwe trainer aanstellen.

Wedden

Meer odds

De marktwaarde van El Ahmadi wordt geschat op drie miljoen euro. Dat is voor Toulouse een flinke som geld, iets waar Al-Jazira uit de Verenigde Arabische Emiraten een stuk minder moeite mee zal hebben. De nieuwe club van trainer Marcel Keizer zou óók geïnteresseerd in El Ahmadi. Het is onbekend hoe concreet dat is.

El Ahmadi speelt de komende weken op het WK met Marokko. Daarna zal hij alle opties naast elkaar leggen en een keuze maken. Afgelopen seizoen was de Feyenoord-captain goed voor 31 competitiewedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.