'Grootste keeperstalent van Frankrijk kan kiezen: PSV, Arsenal of Crystal Palace'

'Grootste keeperstalent van Frankrijk kan kiezen: PSV, Arsenal of Crystal Palace'

10-06-2018 17:49
66

Het wordt voor PSV nog een hels karwei om Alban Lafont naar Eindhoven te halen. De veelbelovende doelman van Toulouse staat in de belangstelling van Crystal Palace én Arsenal.

Dat melden verschillende media in Frankrijk en Engeland. Arsenal heeft Lafont al jaren op het verlanglijstje staan, maar maakte vooralsnog geen aanstalten om de interesse te concretiseren door de aanwezigheid van Petr Cech. De kans bestaat dat de Tsjechische routinier deze zomer wél vervangen gaat worden.

Op dit moment zou Crystal Palace het meest concreet zijn voor Lafont. De negentienjarige Fransman keepte al 98 competitiewedstrijden voor Toulouse en staat te boek als één van de grootste talenten van Europa. Hij moet het keepersprobleem bij The Eagles oplossen.

In de tussentijd blijft PSV hoop koesteren op de komst van Lafont. De zaakwaarnemer van de jeugdinternational heeft al bevestigd dat PSV één van de geïnteresseerde clubs is. De Eindhovenaren kunnen waarschijnlijk nog geen actie ondernemen, zolang eerste doelman Jeroen Zoet niet verkocht is.

Lees ook: PSV-target wil hogerop en maakt transferwens kenbaar: "Nummer één zijn"