Smeets vindt nieuwe club en wordt met ludieke 'Tinder-video' gepresenteerd

Smeets vindt nieuwe club en wordt met ludieke 'Tinder-video' gepresenteerd

Gepubliceerd: zondag 10 juni 2018 om 21:28zo 10-06-2018 om 21:28

FC Oss, dat over drie weken weer door het leven gaat als TOP Oss, heeft een verrassende slag geslagen op de transfermarkt. Bryan Smeets komt transfervrij naar de Jupiler League-club.

De laatste club van Smeets was SC Cambuur, waar zijn contract in januari werd ontbonden. De middenvelder heeft voor een jaar getekend, met een optie voor een extra seizoen. Oss maakt de komst van Smeets zondagavond bekend met een ludieke 'Tinder-video' op Twitter.

Ferdi Kadioglu (NEC) bleek onhaalbaar, Sander Calabro (35) was 'te oud', Regilio Jacobs is volgens de makers van het filmpje 'te druk met randzaken', Niek Vossebelt valt af omdat hij 'een Bosschenaar is' en Joel Thomas is 'ondertussen verliefd geraakt op een andere club'.

Smeets bleek wel een goede match. "Ik ben ontzettend blij om speler te zijn van TOP Oss. Ik heb zin om komend seizoen met jullie te gaan knallen", laat de middenvelder weten. Smeets verwierf landelijke bekendheid met zijn doelpunt op de laatste speeldag van het seizoen 2015/2016, waarmee hij Ajax van de landstitel afhield.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws