'Tottenham biedt nóg een speler sterk verbeterd contract aan: 113.000 per week'

'Tottenham biedt nóg een speler sterk verbeterd contract aan: 113.000 per week'

11-06-2018 13:06
15

Tottenham Hotspur wil ook Dele Alli langer aan de club verbinden door hem een nieuwe contract aan te bieden. Als Alli de nieuwe deal tekent gaat hij omgerekend zo'n 113.000 euro per week verdienen, meldt The Evening Standard.

The Spurs wisten vrijdag spits Harry Kane al te verleiden tot het ondertekenen van een nieuw zesjarig contract. Daarnaast wil de club ook Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Eric Dier, Son Heung-Min en Kieran Trippier nog voor de start van het nieuwe seizoen een nieuw contract aanbieden.

De club hoopt dat het langer vastleggen van Kane een soort domino-effect teweeg zal brengen, waardoor ook andere belangrijke spelers een verbeterd contract zullen tekenen, weet The Evening Standard.

De 22-jarige verdient momenteel zo'n 68.000 euro per week, maar kan flink meer gaan verdienen. Zijn huidige verbintenis loopt tot medio 2022. Het afgelopen seizoen kwam de aanvallende middenvelder tot liefst vijftig duels voor Tottenham. Daarin was hij veertien keer trefzeker en gaf hij zeventien keer een assist.