Update: Real Madrid blijft onverstoorbaar en kondigt presentatie Lopetegui aan

Update: Real Madrid blijft onverstoorbaar en kondigt presentatie Lopetegui aan

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 12:50do 14-06-2018 om 12:50

Real Madrid heeft een opvolger voor Zinedine Zidane gevonden. Julen Lopetegui, momenteel bondscoach van Spanje, wordt na het WK trainer van De Koninklijke.

De Champions League-winnaar heeft dit dinsdag bekendgemaakt via de officiële kanalen. Lopetegui heeft voor twee seizoenen getekend in de Spaanse hoofdstad, laat Real Madrid weten in een bondig statement. De 51-jarige Bask had bij de Spaanse bond een contract tot de zomer van 2020.

Lopetegui is geen onbekende voor De Koninklijke. Als doelman doorliep hij de jeugdopleding van de Madrilenen en keepte hij één wedstrijd in het eerste elftal. Tijdens het seizoen 2008/2009 was hij trainer van Real Madrid Castilla. Lopetegui was later trainer van FC Porto en volgde in 2016 Vicente del Bosque op als bondscoach van Spanje.

Update 14/6 12.50: Alle ophef rond Julen Lopetegui laat Real Madrid koud: de club heeft de perspresentatie van de nieuwe coach aangekondigd. Donderdagavond om 19.00 uur wordt Lopetegui aan pers en fans voorgesteld. Woensdag werd de kersvers Real-trainer nog ontslagen als bondscoach van Spanje. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws