'Opvallende wending: De Jong draait 180 graden en wijst buitenlands aanbod af'

'Opvallende wending: De Jong draait 180 graden en wijst buitenlands aanbod af'

12-06-2018 21:21
80

Luuk de Jong speelt ook komend seizoen voor PSV. Volgens het Mexicaanse Dairio Record heeft de spits besloten om buitenlandse aanbiedingen naast zich neer te leggen. 

Het Mexicaanse medium schrijft dat De Jong heeft besloten dat hij zijn contract bij PSV wil verlengen. América, een van de grootste clubs van Mexico, deed de Oranje-international een contractvoorstel maar vist dus achter het net. De Jong ligt in Eindhoven tot 2020 vast en daar lijkt voorlopig geen verandering in te komen. 

América is al langer geïnteresseerd in de kopsterke spits en De Jong maakte er geen geheim van wel oren te hebben naar een buitenlands avontuur. Nu lijkt hij toch te hebben besloten om nog minstens een jaar door te gaan bij PSV, waar hij volgens eerdere berichtgeving zijn contract kan verlengen. 

Dinsdagochtend schreef het Eindhovens Dagblad al dat De Jong is gaan twijfelen over een transfer naar Mexico. PSV zou wel mee willen werken aan een vertrek, maar ziet nog liever dat de aanvalsleider zijn verbintenis met een jaar verlengt. In Eindhoven kan De Jong volgens het ED zijn contract met een jaar verlengen.