'Ajax gaat hoog in de boom zitten en vraagt 50 en 60 miljoen voor gewild duo'

'Ajax gaat hoog in de boom zitten en vraagt 50 en 60 miljoen voor gewild duo'

13-06-2018 08:25
134

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn opnieuw onderwerp van gesprek in Spanje. Volgens El Mundo Deportivo heeft Ajax besloten om toch een prijskaartje te plakken op de gewilde middenvelder en verdediger.

De Catalaanse sportkrant meent te weten dat Ajax vijftig miljoen euro wil ontvangen voor De Jong. De 21-jarige middenvelder mag zich in de nadrukkelijke belangstelling verheugen van Barça. De Spaanse kampioen heeft echter concurrentie van liefst vier andere Europese topclubs. Ook Bayern München, Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund volgen hem nadrukkelijk, meldde Voetbal International.

Wedden

Meer odds

De Ligt moet nog iets meer kosten dan De Jong, namelijk meer dan zestig miljoen. De mandekker werd ook al aan Barcelona gelinkt, al lijkt Manchester City nu de belangrijkste gegadigde te zijn. Mundo Deportivo schrijft dat de bedragen in schril contrast staan met de op handen zijnde transfer van Justin Kluivert naar AS Roma. Voor de linksbuiten hoeven de Italianen 'slechts' 17,5 miljoen af te tikken.