Griezmann ontwijkt vragen over transfer, Diego Costa neemt Griezmann-dansje over

Griezmann ontwijkt vragen over transfer, Diego Costa neemt Griezmann-dansje over

13-06-2018 21:21
20

De sportieve toekomst van Antoine Griezmann blijft de voetbalwereld bezighouden. De Franse vedette van Atlético Madrid wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer naar FC Barcelona, maar heeft zichzelf tot dusver op de vlakte gehouden.

Griezmann kondigde onlangs aan dat hij voor de start van het WK zijn beslissing openbaar zou maken. Het is echter nog maar de vraag of hij zich aan zijn belofte gaat houden: de aanvaller schoof dinsdag aan voor een persconferentie namens de Franse nationale ploeg, maar ging niet in op vragen over een mogelijke transfer. "Ik heb mijn beslissing al genomen, maar dit is niet het juiste moment om hem openbaar te maken." Journalisten suggereren dat Griezmann wil wachten tot na 1 juli, wanneer zijn contractueel vastgelegde afkoopsom verlaagd wordt van 200 miljoen naar 100 miljoen euro.

Zijn club Atlético Madrid heeft woensdag overigens een promofilmpje voor de WK-editie van FIFA 18 gedeeld, waarin uitgerekend het grote uithangbord van de club ontbreekt. Diego Costa, Saul Niguez en Koke vertellen waarom de Atlético Madrid-fans deze zomer met Spanje moeten spelen en Diego Godin en Angel Correa maken reclame voor respectievelijk Uruguay en Argentinië. Correa is overigens niet eens van de partij op het WK. Extra opvallend is dat Diego Costa het karakteristieke dansje van de afwezige Griezmann heeft 'overgenomen'.