Krul 'flirt met Schotse transfer' via Instagram: 'Ik ben nog steeds beschikbaar'

Krul 'flirt met Schotse transfer' via Instagram: 'Ik ben nog steeds beschikbaar'

13-06-2018 21:44
17

Tim Krul heeft met de Schotse media wakker geschud met zijn social media-gedrag. De momenteel clubloze doelman heeft via Instagram contact gehad met zijn voormalige Newcastle United-ploeggenoot Peter Lövenkrands, die tegenwoordig actief is als jeugdtrainer van Rangers FC.

De Deen liet via het sociale medium weten dat hij zijn contract in Glasgow heeft verlengd. Hierop werd hij bedolven onder de felicitaties: onder meer Krul stuurde Lövenkrands zijn gelukwensen. 'Succes maat! Ik ben nog steeds beschikbaar en ik heb nog steeds het gevoel dat ik een O23-speler ben', reageerde de geboren Hagenaar met een knipoog. Schotse media gaan ervan uit dat Krul dit als grapje bedoelt, maar sluiten niet uit dat de Oranje-international daadwerkelijk bezig is met een open sollicitatie.

Krul was de afgelopen seizoen eerste keus bij Newcastle United totdat hij op 10 oktober 2015 zijn kruisband afscheurde tijdens een EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Kazakhstan. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan Ajax en AZ. Afgelopen zomer tekende Krul een eenjarig contract bij Brighton & Hove Albion, dat echter besloot om deze verbintenis niet te verlengen.