Update: 'Manchester United wil niet meewerken aan vertrek van begeerde aanvaller'

Update: 'Manchester United wil niet meewerken aan vertrek van begeerde aanvaller'

14-06-2018 11:55
46

Anthony Martial wil deze zomer vertrekken bij Manchester United. Philippe Lamboley, de zaakwaarnemer van de Franse vleugelaanvaller, bevestigt dat zijn cliënt is uitgekeken op The Mancunians.

"Anthony wil weg bij Manchester United. Daar heeft hij een hoop redenen voor, maar het is nu nog te vroeg om die allemaal te bespreken", vertelt Lamboley aan radiozender RMC. De zaakwaarnemer is maandenlang bezig geweest om het tot 2019 doorlopende contract van Martial te verlengen, maar beide partijen zijn niet nader tot elkaar gekomen. "Als dat na acht maanden onderhandelen met de meest krachtige club ter wereld niet is gelukt, dan is dat omdat ze Anthony blijkbaar geen belangrijke speler vinden."

Lamboley maakt zich echter geen zorgen over de sportieve toekomst van Martial. "Ik kan er niet veel over kwijt, maar hij heeft genoeg keuzemogelijkheden. Wanneer een speler als Anthony op de markt komt, trekt dat heel wat clubs aan." Het maakt Martial volgens zijn belangenbehartiger niet veel uit waar hij terechtkomt. "Het enige wat hij wil, is spelen en het plezier in voetbal terugvinden."

Update 14/6 0.01: Tottenham Hotspur wordt mogelijk de nieuwe werkgever van Martial. Volgens Sky Sports heeft Tottenham al langer een oogje op Martial en zijn The Spurs vastbesloten om deze zomer in actie te komen.

Update 14/6 11.55: Manchester United wil Anthony Martial deze zomer niet verkopen, zo meldt het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports. De Franse aanvaller maakt nog altijd deel uit van de plannen die José Mourinho heeft bij de Engelse topclub.