'NAC huurt buitenspeler opnieuw en wil weer vier à vijf Manchester City-talenten'

'NAC huurt buitenspeler opnieuw en wil weer vier à vijf Manchester City-talenten'

14-06-2018 08:00
69

NAC Breda lijkt ook volgend seizoen te kunnen beschikken over Paolo Fernandes. De negentienjarige vleugelaanvaller uit Spanje werd afgelopen seizoen gehuurd van Manchester City, dat van plan lijkt om de uitleenbeurt van Fernandes te verlengen.

Meerdere bronnen rondom De Parel van het Zuiden hebben dat laten weten aan BN DeStem. De buitenspeler wordt bij Manchester City gezien als groot talent, maar kende een moeizaam seizoen in het Rat Verlegh Stadion. Pas in april wist Fernandes zich op te werken tot basisspeler. In totaal speelde hij 25 competitiewedstrijden, waarin hij twee keer tot scoren kwam.

De overige vier Manchester City-huurlingen gaan overigens niet terugkeren in het Rat Verlegh Stadion. Angelino lijkt onderweg naar PSV en Thierry Ambrose wordt gevolgd door Bordeaux. Waar de toekomst van Manu Garcia en Pablo Mari ligt, is nog onduidelijk: de twee Spanjaarden lijken vooralsnog voor hun kans bij Manchester City te gaan. NAC hoopt volgend seizoen vier à vijf nieuwe huurlingen van de Engelse landskampioen te begroeten: een centrale verdediger, een aanvallende middenvelder, een buitenspeler en een spits.