'Brands heeft mededeling voor Klaassen: middenvelder mag vertrekken bij Everton'

'Brands heeft mededeling voor Klaassen: middenvelder mag vertrekken bij Everton'

Gepubliceerd: donderdag 14 juni 2018 om 12:30do 14-06-2018 om 12:30

Davy Klaassen mag vertrekken bij Everton. Dat schrijft The Telegraph. De Nederlandse middenvelder bevindt zich al langere tijd in een uitzichtloze situatie bij de Premier League-club. 

De clubleiding van Everton heeft de afgelopen weken vergaderd. De selectie moest worden ingekrimpt en daar is onder meer Klaassen het 'slachtoffer' van geworden. Ook Ashley Williams en Kevin Mirallas hebben te horen gekregen dat er voor hen komend seizoen geen rol is weggelegd bij het eerste elftal van Everton.

Na overleg tussen technisch manager Marcel Brands, de nieuwe trainer Marco Silva en andere beleidsbepalers is besloten dat onder anderen Klaassen op zoek mag naar een nieuwe club. Eind mei sprak een vastberaden Klaassen zich nog uit over zijn toekomst. Toen zei hij hoe dan ook te willen slagen bij Everton

Afgelopen zomer verkocht Ajax Klaassen voor liefst 27 miljoen euro aan de Engelse club, maar de middenvelder kon geen moment echt overtuigen. Afgelopen winter leek een tijdelijke overstap naar Napoli de juiste oplossing, maar die deal ketste af. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws