'Overmars moet opnieuw schakelen: plan B van Ajax op weg naar Premier League'

'Overmars moet opnieuw schakelen: plan B van Ajax op weg naar Premier League'

15-06-2018 08:43
89

Ajax ziet in Christopher Jullien een alternatief voor Lisandro Magállan, mocht de Argentijn niet naar Ajax komen. Jullien lijkt echter op weg naar de Premier League.

Volgens het Franse medium La Depeche is de verdediger van Toulouse aan het onderhandelen met diverse clubs uit de Premier League. Het zou gaan om Southampton, Crystal Palace en Burnley. Naar verluidt geeft Jullien de voorkeur aan de Premier League boven de Eredivisie. Jullien heeft twee seizoenen gespeeld bij Toulouse en wil graag een stap maken. La Depeche verwacht dat de Fransman voor rond de tien miljoen euro vertrekt.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars wilde een alternatief hebben voor als Magállan om wat voor reden dan ook niet komt. Nu Jullien op weg is naar Engeland, lijkt Overmars opnieuw te moeten gaan schakelen. 

De Telegraaf schreef vorige maand dat Fabian Balbuena van Corinthians gold als plan B in Amsterdam, maar die lijkt juist op weg naar de Primera Division. Voetbal International meldde daarna dat Jullien in beeld is in Amsterdam als de deal met Magállan afketst. De Argentijn is wel al medisch gekeurd door Ajax, maar door zijn werkgever Boca Juniors nog niet vrijgegeven. De club wil eerst een vervanger binnenhalen.