Officieel: Roda verlengt contract onfortuinlijke middenvelder met twee seizoenen

Officieel: Roda verlengt contract onfortuinlijke middenvelder met twee seizoenen

15-06-2018 12:06
8

Roda JC heeft met Mitchel Paulissen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De nieuwe verbintenis houdt de offensieve middenvelder nog eens twee seizoenen bij de club uit Kerkrade. 

In het afgelopen seizoen kwam Paulissen nauwelijks in actie, omdat hij op 1 oktober 2017 zijn kruisband scheurde tijdens de competitiewedstrijd tegen Sparta. Inmiddels is Paulissen voldoende hersteld om tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen weer bij de groep aan te sluiten.

"Mitchel is in het verleden van onschatbare waarde geweest voor onze club. Zijn blessure was een mokerslag, maar de manier waarop hij heeft gewerkt om ijzersterk terug te keren is bewonderingswaardig", aldus technisch directeur Harm van Veldhoven op de website van Roda.

Van Veldhoven roemt de instelling van Paulissen. "Tijdens zijn revalidatieperiode in Zeist op het complex van de KNVB is hij ieder weekend terug gekomen naar Limburg om zijn betrokkenheid bij het elftal te tonen. Mitchel tapte uit het juiste vaatje en heeft zichzelf met zijn nieuwe verbintenis beloond voor het harde werken. Wij hopen dat we samen terug keren naar de Eredivisie!"