PSV slaat toe en maakt miljoenentransfer officieel: 'Guess who's back?'

PSV slaat toe en maakt miljoenentransfer officieel: 'Guess who's back?'

15-06-2018 12:58
120

Angeliño mag zich officieel speler van PSV noemen. De Eindhovense club neemt de 21-jarige linksback, die afgelopen seizoen indruk maakte bij NAC Breda, per direct over Manchester City.

Dat bevestigt PSV vrijdag via de officiële kanalen. Met de tekst 'I'm back, left back', wordt de Spanjaard gepresenteerd. PSV betaalt ruim vijf miljoen euro. In de winterstop was de kampioen van Nederland ook al geïnteresseerd, maar Manchester City vroeg toen een veelvoud van de huidige transfersom.

PSV en City waren al enige weken in onderhandelingen over de transfer, maar de kogel is nu écht door de kerk. Angeliño had al zijn jawoord gegeven. Hij tekent een vijfjarig contract in Eindhoven. Zijn komst markeert het einde van een lange, frustrerende zoektocht naar een nieuwe linksback.

Angeliño vangt het vertrek van Joshua Brenet, die naar Hoffenheim is verhuisd, op en is na Nick Viergever en Lars Unnerstall de derde zomerversterking van PSV. Hij speelde eerder voor Deportivo La Coruña, New York City FC, Girona FC en Real Mallorca.