'Barcelona buiten zinnen door controversiële rol Piqué bij docu Griezmann'

'Barcelona buiten zinnen door controversiële rol Piqué bij docu Griezmann'

15-06-2018 14:11
27

Het is hommeles bij FC Barcelona. De clubleiding is woest over 'La Decisión', waarin Antoine Griezmann bekendmaakte dat hij Atlético Madrid trouw blijft. Gerard Piqué speelde daarbij een opmerkelijke rol.

De documentaire 'La Decición' werd geproduceerd door Kosmos Studios, dat is opgericht door Piqué. De Barça-verdediger heeft volgens voorzitter Josep Maria Bartomeu een grens overschreden, vooral met de manier waarop hij zorgde dat iedereen in Spanje deze week over het Griezmann-besluit praatte.

Piqué liet donderdag, enkele uren voor de première, op Twitter weten dat hij uitkeek naar de documentaire. Dat werd geretweet door onder meer ploeggenoot Samuel Umtiti. Later bleek dus dat Griezmann niét naar Barcelona verkast. Het bestuur is volgens TV3 absoluut niet gediend van de controversiële rol van Piqué.

Piqué reageerde donderdagavond al op de commotie en kritiek die hij krijgt. "Onthoud één ding. Er zullen altijd mensen zijn die kritiek leveren, want alles wat nieuw is, genereert afwijzing. Maar de belangrijkste boodschap die La Decisión heeft, is dat niet alles wat men verkoopt ook waar is", liet hij weten.