ADO kan toeslaan; Werder Bremen beëindigt huurperiode Chinese aanvaller

ADO kan toeslaan; Werder Bremen beëindigt huurperiode Chinese aanvaller

Gepubliceerd: vrijdag 15 juni 2018 om 15:14vr 15-06-2018 om 15:14

Werder Bremen neemt afscheid van de Chinese aanvaller Zhang Yuning. Dat is mogelijk goed nieuws voor ADO Den Haag, dat eerder aangaf interesse te hebben in de diensten van de 21-jarige speler. 

De Duitse ploeg besloot hem ondanks een doorlopend huurcontract terug te sturen naar West Bromwich Albion. Dat laat de Bundesliga-club weten op de eigen website. Zhang komt in Engeland nog niet in aanmerking voor een werkvergunning, waardoor West Bromwich hem moet verhuren of verkopen.

"We hebben Yuning de afgelopen maanden leren kennen als een jonge, leergierige speler, die zich gestaag heeft ontwikkeld en aan het eind van het seizoen de sprong naar de Bundesliga heeft gemaakt. We willen Yuning en West Bromwich graag bedanken", aldus directeur Frank Baumann.

Mogelijk biedt het nieuws de mogelijkheid voor ADO Den Haag om toe te slaan. Eerder werd al bekend dat ADO de voormalig spits van Vitesse op de korrel heeft, mede doordat United Vansen graag minstens één Chinese speler bij ADO wil hebben rondlopen. Chinese media meldden eerder dat Zhang zelf openstaat voor een transfer naar ADO.

Zhang stond eerder onder contract bij Vitesse. In 2017 werd hij voor 7,2 miljoen euro verkocht aan West Bromwich.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws