BILD: Barcelona zoekt Iniesta-opvolger en wil wraak nemen op Guardiola

BILD: Barcelona zoekt Iniesta-opvolger en wil wraak nemen op Guardiola

15-06-2018 17:30
11

FC Barcelona lijkt Ilkay Gündogan op het oog te hebben als opvolger van clubicoon Andrés Iniesta. BILD pakt vrijdag groot uit met het bericht dat de Manchester City-middenvelder met interesse gevolgd wordt door de Catalanen.

Volgens de invloedrijke Duitse krant is Barcelona 'heiss' op de 26-voudig Duits international. De cub nam onlangs interesse van Andrés Iniesta en zou 'pass-machine' Gündogan als de perfecte opvolger van de iconische middenvelder zien. Gündogan is overigens geen onbekende voor de Spaanse landskampioen. In 2016 leek Barcelona met de toenmalige Borussia Dortmund-middenvelder aan de haal te gaan. Voormalig Barça-trainer Pep Guardiola wist hem echter naar Manchester te halen.

Wedden

Meer odds

Barcelona kreeg donderdag te horen dat droomaankoop Antoine Griezmann bij Atlético Madrid blijft, waardoor de Catalanen een transfersom van honderd miljoen euro uitsparen. De club wil zich nu vooral versterken op het middenveld, aangezien Iniesta is vertrokken en Sergio Busquets en Ivan Rakitic de dertig naderen. De namen van Christian Eriksen (Tottenham Hotspur), Thiago Alcantara (Bayern München) en Miralem Pjanic (Juventus) zingen nadrukkelijk rond in het geruchtencircuit.