Blunderende De Gea gesteund: 'Hij is één van ons, we laten hem niet vallen'

Blunderende De Gea gesteund: 'Hij is één van ons, we laten hem niet vallen'

15-06-2018 23:24
11

David De Gea ging flink in de fout tijdens Portugal - Spanje, waardoor Cristiano Ronaldo zijn team op een 2-1 voorsprong zette. Het spectaculaire affiche eindigde uiteindelijk in 3-3 en Fernando Hierro lijkt zijn doelman niets kwalijk te nemen.

De voormalig verdediger, die na diens ontslag op de stoel van bondscoach Julen Lopetegui ging zitten, neemt het op voor de bekritiseerde De Gea. "Hij is één van ons, we laten hem niet vallen. Al met al hebben we een stap in de juiste richting gezet. We hebben een belangrijke horde genomen en als team gevochten. Het geloof is altijd aanwezig geweest. Dat is nu het belangrijkste, gezien de omstandigheden", wordt hij geciteerd door de Spaanse media.

Het plotselinge congé van Lopetegui, die komend seizoen bij Real Madrid aan de slag gaat, deed het nodige stof opwaaien. Hierro is blij dat zijn elftal de knop heeft kunnen omzetten. "We hebben de nodige obstakels overwonnen. Het team heeft gevochten en speelde met geloof en persoonlijkheid. We zijn het geloof nooit verloren. Dat is belangrijk, na alles wat er gebeurd is."