'Napoli wil overbodige Younes slijten en in deal betrekken met OGC Nice'

'Napoli wil overbodige Younes slijten en in deal betrekken met OGC Nice'

16-06-2018 10:49
21

Amin Younes wordt in verband gebracht met OGC Nice. SSC Napoli hoopt Jean Michel Seri naar Italië te halen en Younes in de deal te betrekken.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca di Marzio vrijdag. Bijna niemand in Napoli rekent er meer op dat Younes daadwerkelijk speelminuten gaat maken voor de Italiaanse club. Het verhaal is inmiddels bekend: volgens de berichten heeft Younes een contract getekend bij Napoli, maar ziet hij een Italiaans avontuur niet meer zitten. Per 1 juli staat hij officieel onder contract in Napels, terwijl hij liever voor een andere club speelt.

Diverse clubs uit de Bundesliga (VfL Wolfsburg) en Serie A (Fiorentina) zijn al genoemd als mogelijke bestemmingen, maar daar wordt nu een Franse club aan toegevoegd.

Napoli is voor het middenveld op zoek naar versterkingen en hoopt Premier League-clubs af te troeven met de komst van Seri. De Italiaanse topclub verwacht dat Nice zich soepeler op gaat stellen als er een speler, Younes dus, in de deal wordt betrokken. Of Younes zelf trek heeft in een Franse transfer is niet duidelijk.