'FC Twente slaat opnieuw belangrijke slag na succesvolle onderhandelingen met AZ'

'FC Twente slaat opnieuw belangrijke slag na succesvolle onderhandelingen met AZ'

16-06-2018 11:13
41

Rens van Eijden lijkt zich zeer spoedig speler van FC Twente te mogen noemen. RTV Oost meldt dat de dertigjarige routinier van AZ op het punt staat om een contract te tekenen in de Grolsch Veste.

RTV Oost meldde eerder al dat Twente al een tijdje hengelde naar de komst van Van Eijden. Nu lijkt een transfer aanstaande. De verdediger heeft een aantal clubs afgezegd om bij Twente te komen voetballen. Van Eijden zal zich 'op zeer korte termijn' melden in Enschede.

Van Eijden was op zoek naar een nieuw avontuur, nadat voor hem duidelijk werd dat hij bij AZ niet meer in het stuk voorkwam. In zijn eerste seizoen in Alkmaarse dienst speelde de mandekker veel wedstrijden, maar dat werd daarna een stuk minder. Ook Roda JC en Sparta werden aan Van Eijden gelinkt, maar zoals het er naar uitziet wordt het dus Twente voor de verdediger. Van Eijden had in Alkmaar nog een contract tot 2020.

Van Eijden is de tweede routinier die aansluit bij Twente. De Tukkers wisten eerder al te stunten met de komst van Wout Brama, die overkomt van Central Coast Mariners.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s