'Ajax-transfer stukje dichterbij gekomen na aparte ontwikkelingen in Argentinië'

'Ajax-transfer stukje dichterbij gekomen na aparte ontwikkelingen in Argentinië'

16-06-2018 12:01
82

De transfer van Lisandro Magallán naar Ajax is dichterbij gekomen. Boca Juniors wilde de verdediger alleen laten gaan als er een vervanger in huis kon worden gehaald. Die lijkt er nu te komen.

Boca Juniors had een vervanger van Magallán in het vizier, maar die is op weg naar een andere club. De Argentijnse club lijkt nu aan de haal te gaan met Carlos Izquierdoz, een speler van Santos Laguna. Ook Santos wilde eerst een vervanger halen voor Izquierdoz, die nu in aantocht lijkt. Wanneer die transfer is afgerond kan de 29-jarige Argentijn naar Boca Juniors, waardoor die club Magallán naar Ajax kan laten vertrekken.

De Argentijnse journalist Luis Fregossi schrijft over de transferontwikkelingen op zijn Twitter-pagina. Over Ajax meldt hij niets, maar dat Magallán in dat geval toestemming krijgt om te tekenen bij Ajax lijkt een simpele optelsom.

Even leek de transfer in het water te vallen toen Boca de deal op het laatste moment vertraagde. Ajax toonde zich geduldig, maar stelde wel een ultimatum aan de Argentijnse club. Die lijkt inmiddels echter verstreken. Onduidelijk is of Ajax op de achtergrond al met een andere speler bezig is of dat de club nog steeds rekent op Magallán.