Veldwijk: 'Mooi hè, dat als één iemand iets roept in media, iedereen hem napraat'

Veldwijk: 'Mooi hè, dat als één iemand iets roept in media, iedereen hem napraat'

Gepubliceerd: zaterdag 16 juni 2018 om 12:33za 16-06-2018 om 12:33

Op het laatste moment mengde ook Excelsior zich in de strijd om Lars Veldwijk. De spits koos echter voor Sparta, omdat hij daar al een akkoord mee had.

"Ik had mijn jawoord al gegeven aan Sparta en bovendien spreekt de ambitie van de club mij aan", vertelt Veldwijk aan RTV Rijnmond. "Ik had ook naar Bulgarije, Kazachstan en Zuid-Korea gekund, maar wilde vanwege mijn persoonlijke situatie liever in de buurt blijven."

Veldwijk verlaat FC Groningen transfervrij voor Sparta. In Groningen kon hij niet door een deur met trainer Ernest Faber, met wie hij tegen het einde van het seizoen botste. Volgens de berichten weigerde Veldwijk in een wedstrijd in te vallen.

"Dat is wel mooi hè, als één man iets roept in de media, dat iedereen hem na gaat praten", doelt Veldwijk waarschijnlijk op Faber. "Dat is er misgegaan. Ik heb met één iemand niet fijn kunnen werken daar. Hij heeft een heel verkeerd beeld van mij naar buiten gebracht."

Veldwijk liet een buitenlands avontuur liggen voor Jupiler League-voetbal. "Ik kijk niet naar de competitie maar naar het algehele plaatje. Ik had vorig seizoen al een gesprek gehad met Henk Fraser (trainer, red.) en nu een goed gesprek gehad met technisch manager Henk van Stee. Ik ga er vanuit dat wij bovenin gaan meespelen in de eerste divisie."

Poll

Stelling: Veldwijk speelt zich bij Sparta weer in de kijker van grotere clubs

(542 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws