Barrios (rechts) met Florian Thauvin

'Tottenham heeft eerste aanwinst bijna binnen: 20 miljoen euro voor controleur'

'Tottenham heeft eerste aanwinst bijna binnen: 20 miljoen euro voor controleur'

16-06-2018 14:20
10

Tottenham Hotspur heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen bijna binnen. Volgens Argentijnse media gaat de Premier League-grootmacht controleur Wilmar Barrios spoedig vastleggen. Barrios (24) staat nu nog onder contract bij Boca Juniors. 

Spurs-manager Mauricio Pochettino is volgens onder meer Antena 2 groot bewonderaar van de sterke middenvelder. Momenteel is Barrios met Colombia actief op het WK in Rusland. Verwacht wordt dat de achtvoudig international een basisplaats heeft bij zijn land. Colombia komt dinsdag voor de eerste keer in actie, tegen Japan. 

Antena 2 en andere media melden dat Tottenham bereid is om ongeveer 20 miljoen euro te betalen voor Barrios, die in 2016 de overstap maakte van Deportes Tolima naar Boca. Met de Argentijnse topclub werd hij afgelopen seizoen kampioen. 

Spurs wil deze zomer stevig investeren in de selectie. Pochettino hoopt naast een controleur óók een extra verdediger en een aanvaller aan zijn ploeg toe te voegen. In de wandelgangen circuleren de namen van Matthijs de Ligt (Ajax) en Anthony Martial (Manchester United).