Van der Vaart gaat nieuwe club onthullen: 'Grote kans dat het snel rond is'

Van der Vaart gaat nieuwe club onthullen: 'Grote kans dat het snel rond is'

Gepubliceerd: zaterdag 16 juni 2018 om 15:34za 16-06-2018 om 15:34

Rafael van der Vaart verschaft binnen een paar weken duidelijkheid over zijn sportieve toekomst. De 35-jarige linkspoot hoopt op korte termijn te kunnen onthullen bij welke ploeg hij komend seizoen aan de slag gaat. 

Van der Vaart is transfervrij, aangezien zijn contract bij FC Midtjylland afloopt. Eerder al liet de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur weten dat stoppen vooralsnog geen optie is. "Ik wil nog een jaartje door, zolang het lichaam het toelaat natuurlijk", zei hij zaterdag bij radioshow NH Radio Sportcafé

Het lijkt erop dat Van der Vaart actief blijft in Denemarken. Zijn vriendin, tophandbalster Estavana Polman, is daar actief. "De kans is vrij groot dat dat binnen een week of twee rond is", aldus Van der Vaart. Esbjerg, de club van Polman, wordt genoemd als meest waarschijnlijke bestemming voor de oud-international.

Afgelopen seizoen speelde de routinier welgeteld één duel op het hoogste niveau. Lachend: "Ik heb eigenlijk alleen in het tweede gespeeld. Maar ik ben wel kampioen geworden."

Poll

Kan Van der Vaart beter stoppen?

(2519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws