Pechvogel Milik laat bondscoach schrikken met pijnlijk incident in dolfinarium

Pechvogel Milik laat bondscoach schrikken met pijnlijk incident in dolfinarium

16-06-2018 22:25
11

Eén van de gekste berichten die je deze week gaat lezen: Arek Milik, spits van SSC Napoli en Polen, is zaterdag lichtgeblesseerd geraakt tijdens een bezoek aan een dolfinarium (!) in Rusland. De international kwam ongelukkig terecht toen hij viel. 

In Sochi besloot de nationale ploeg van Polen een tripje te maken naar een plaatselijk dolfinarium. Volgens Poolse media gleed Milik uit in een plas met water. Hij brak zijn val met zijn hand, kwam vervelend terecht en kermde het uit van de pijn. Uit onderzoek bleek later dat de voormalig Ajacied slechts een kneuzing had opgelopen. 

Milik (24) maakte in augustus 2016 voor liefst 35 miljoen euro de overstap van Ajax naar Napoli. Daar werd hij tijdens zijn debuutseizoen getroffen door een zware kruisbandblessure. Pas in september 2017 maakte de linkspoot zijn rentree.

Met Polen bereidt Milik zich momenteel voor op de clash met Senegal in Groep H. Die ontmoeting staat voor dinsdag 17.00 uur op het programma. Polen neemt het verder op tegen Colombia en Japan.