'Herkansing voor Krul: Nederlander gaat voor twee jaar tekenen bij promovendus'

'Herkansing voor Krul: Nederlander gaat voor twee jaar tekenen bij promovendus'

17-06-2018 08:40
16

Fulham hoopt Tim Krul te contracteren. Brighton & Hove Albion wil graag dat de dertigjarige Nederlander blijft, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren.

Krul staat op het punt om een akkoord te bereiken met de Engelse promovendus, meldt boulevardkrant The Sun. Krul was het afgelopen seizoen tweede keeper achter Matt Ryan, maar desondanks hoopte Brighton dat hij zou blijven. Daar voelt Krul weinig voor, omdat hij wekelijks aan spelen toe wil komen. Fulham biedt mogelijk uitkomst. In Londen kan hij voor twee jaar tekenen.

Wedden

Meer odds

Fulham verlegde de aandacht naar Krul nadat Dean Henderson zijn contract heeft verlengd bij Manchester United. Brighton is in gesprek met David Button van Fulham om Kruls rol over te nemen bij de club.

Het nieuwe Premier League-avontuur van Krul is vooralsnog geen succes. Nadat hij tien seizoenen onder contract stond bij Newcastle United, maakte hij de huurtransfer naar Ajax. Door blessureleed en de indrukwekkende opmars van André Onana speelde hij daar niet, waarna hij het op huurbasis bij AZ mocht proberen. Daar speelde hij wél en maakte hij bij vlagen indruk.

Krul hoopte bij Brighton weer zijn oude niveau te halen, maar verder dan een paar bekerwedstrijden kwam hij niet. Zijn Premier League-debuut maakte hij niet.