Drenthe fantaseert over terugkeer: Weet je, het blijft altíjd kriebelen

Drenthe fantaseert over terugkeer: "Weet je, het blijft altíjd kriebelen"

17-06-2018 15:28
37

Royston Drenthe sluit niet uit dat hij ooit nog terugkeert in het betaald voetbal. De oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid (31) laat dat weten aan Voetbal International.

Drenthe begon vorig jaar aan een trainerscursus en liep stage bij Feyenoord, maar stopte daar snel weer mee. "De schoolbankjes pakten me niet echt. Misschien later. Maar ik speel nog wel mijn wedstrijdjes bij Oud-Feyenoord en Oud-Xerxes. Dat doe ik met veel plezier. En het is goed voor mijn conditie", vertelt hij aan VI.

Soms fantaseert Drenthe over een terugkeer als prof. "Ik volg het voetbal nog goed. En dan zie ik zo veel jongens met wie ik zelf al die jaren heb gespeeld. Dan gaat het toch weer... Weet je, het blijft altíjd kriebelen. Voetbal is zo mooi."

Op de vraag of hij zich kan voorstellen dat hij het nog eens gaat proberen bij een profclub, antwoordt Drenthe: "De klik zou zodanig moeten zijn dat, ik bedoel: we kijken allemaal dezelfde kant op, wat daar is, is daar en dit is nu, dan zou het eventueel een mogelijkheid kunnen zijn. Begrijp je wel?"