'Ajax-transfer ketst af: Overmars is er klaar mee en trekt stekker uit deal'

'Ajax-transfer ketst af: Overmars is er klaar mee en trekt stekker uit deal'

17-06-2018 23:06
119

Lisandro Magallán komt definitief niét naar Ajax. Althans, dat meldt TyC Sports zondagavond. Boca Juniors wil de verdediger niet vrijgeven, waardoor Marc Overmars zijn conclusies lijkt te trekken.

Ajax en Boca Juniors bereikten enkele weken geleden een akkoord over de transfer van Magallán, die zijn jawoord al had gegeven én een medische keuring onderging in Amsterdam. Met de transfer zou 8,5 tot 9,5 miljoen euro gemoeid zijn. Het Argentijnse Tyc Sports meldt zondagavond echter dat het feest niét doorgaat.

Het lijkt alles te maken te hebben met de houding en manier van communiceren bij Boca Juniors. De Argentijnse kampioen wil Magallán niet vrijgeven zolang er geen vervanger is aangetrokken. Ajax zat de afgelopen dagen in de wachtkamer, maar het geduld is op. Overmars zou dit weekend de stekker uit de deal hebben getrokken.

Het is onduidelijk of Ajax een andere verdediger achter de hand heeft. De laatste weken werd de Amsterdamse club in verband gebracht met onder meer Christopher Jullien (Toulouse), Juan Foyth (Tottenham Hotspur), César Montes (Monterrey) en Fabian Balbuena (Corinthians).