Griezmann zegt Barça af: 'Wilde laten zien hoe voetballers beslissingen nemen''

Griezmann zegt Barça af: 'Wilde laten zien hoe voetballers beslissingen nemen''

18-06-2018 07:14
14

Antoine Griezmann zorgde onlangs voor een grote verrassing. De sterspeler van Atlético Madrid besloot Los Rojiblancos trouw te blijven, ondanks nadrukkelijke interesse van FC Barcelona.

De 27-jarige aanvaller maakte zijn beslissing op een opvallende manier bekend. Griezmann was het onderwerp van een documentaire en maakte aan het einde van de reportage zijn beslissing bekend. "Ik wilde iedereen laten zien hoe voetballers tot een beslissing komen. Sommige mensen vonden het leuk, anderen niet", vertelt de Atlético-sterspeler aan Téléfoot, geciteerd door Voetbal International.

Volgens het Franse medium had Griezmann zijn jawoord al gegeven aan Barcelona, maar heeft hij zich toch bedacht. De vedette wilde 'zijn' Atlético niet in de steek laten. "Ik heb zoveel liefde ontvangen van Atlético Madrid, ik werd echt aangemoedigd om te blijven", verklaart hij.

Griezmann kwam zaterdag met Frankrijk voor het eerst in actie tijdens dit WK. Mede door een benutte strafschop van de aanvaller wonnen Les Bleus met 2-1 van Australië.

Lees ook: Griezmann definitief niet naar Barcelona: 'Mijn fans, mijn team, mijn thuis'