'Miljoenentransfer Ajax tóch niet uitgesloten door beweging in Argentinië'

'Miljoenentransfer Ajax tóch niet uitgesloten door beweging in Argentinië'

18-06-2018 08:14
36

Als we de pers in Argentinië mogen geloven, is de deur voor Lisandro Magallán naar Ajax nog niet hélemaal gesloten. Boca Juniors blijft werken aan de komst van een vervanger.

Dat meldt Olé maandag. Ajax leek Magallán binnen te hebben en keurde de Argentijnse verdediger enkele weken geleden op De Toekomst, maar Boca Juniors blééf de transfer uitstellen. Marc Overmars, directeur spelersbeleid in Amsterdam, zou daarop de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken. Toch lijkt de deur nog op een kier te staan.

Argentijnse media schrijven maandagochtend over het feit dat Boca Juniors nog steeds probeert een centrale verdediger naar Buenos Aires te halen. Het is niet uitgesloten dat Carlos Izqueirdoz alsnog overkomt van Santos Laguna. Een transfersom van 6,5 miljoen euro werd afgeslagen, maar Boca zou maandag een tegenbod willen doen.

Daarnaast heeft de kampioen van Argentinië nog een alternatief. Volgens Olé bekijkt Boca de mogelijkheid om Christian Zapata te huren van AC Milan. 'In de komende uren zullen we zien of Boca de verkoop van Magallán aan Ajax en de komst van een opvolger nieuw leven kan inblazen', schrijft Olé. Ajax is bereid 8,5 tot 9,5 miljoen euro te betalen.

Lees ook: 'Ajax-transfer ketst af: Overmars is er klaar mee en trekt stekker uit deal'