Relletje in Duitsland: international neemt lachend selfies na pijnlijk WK-verlies

Relletje in Duitsland: international neemt lachend selfies na pijnlijk WK-verlies

18-06-2018 09:22
45

Een relletje in Duitsland: het invloedrijke BILD spreekt schande van Julian Brandt. De Duitse international ging na de nederlaag tegen Mexico lachend op de foto.

Dat is in het verkeerde keelgat geschoten bij BILD. De grootste krant van Duitsland haalt Brandt maandag door de mangel, omdat hij een gebrek aan professionaliteit zou hebben getoond. Na de 0-1 nederlaag tegen Mexico maakte de vleugelaanvaller van Bayer Leverkusen lachend selfies met een jonge supporter.

'Duitsland maakt een rommeltje van de WK-start en Brandt heeft niets beters te doen dan grinniken in een camera', schrijft BILD. De hoofdrolspeler heeft inmiddels tekst en uitleg gegeven. "Ik wilde de spelerstunnel inlopen toen ik een kleine jongen naar mij hoorde schreeuwen. Op zo'n moment denk je niet na en doe je het gewoon. Ik pakte zijn mobiel en nam een selfie. Niets meer, niets minder."

BILD repte na het pijnlijke verlies tegen Mexico overigens van 'de slechtste defensie in jaren'. 'Jogi (de bijnaam van Löw, red), dit leek wel een WK-boycot. Wat ongelooflijk teleurstellend.'