Ruud heeft zijn woord gegeven aan PSV en er is inmiddels sprake van een akkoord

"Ruud heeft zijn woord gegeven aan PSV en er is inmiddels sprake van een akkoord"

18-06-2018 14:56
10

Ruud Brood en PSV hebben een akkoord. Dat laat zaakwaarnemer Sigi Lens weten aan het Eindhovens Dagblad. De laatste dagen ontstond onduidelijkheid over de situatie van de assistent-trainer.

Brood zou twijfelen over een langer verblijf, omdat hoofdtrainer Phillip Cocu op weg is naar Fenerbahçe. Dat nieuws klopt niet, meldde Brood zelf al via Twitter. Vorige week liet Lens weten dat het nieuwe contract van de assistent-trainer nog niet was ondertekend, omdat Marcel Brands weg is en de ontwikkelingen bij PSV nog onduidelijk zijn. Maandag komt de zaakwaarnemer van Brood met een update.

"Dat het contract nog niet is ondertekend, had te maken met nog een klein punt van aandacht, niet zozeer met de wisselingen bij PSV", vertelt Lens aan het Eindhovens Dagblad. "Van de situatie van Phillip Cocu was ik op dat moment niet op de hoogte. Wel van de switch van Marcel Brands uiteraard, maar niet van de mogelijke switch van Cocu. Ruud heeft zijn woord gegeven aan PSV en er is inmiddels sprake van een akkoord."

PSV zou maar wat graag het contract van Brood verlengen, zodat hij de voorbereiding kan opstarten als Cocu is vertrokken. Lens denkt dat zijn cliënt gewoon door kan in Eindhoven. "Aan de duur van zijn eerdere contracten is al te zien dat Ruud contractueel nooit voor dezelfde termijnen gekoppeld is geweest aan Cocu."

Lees ook: 'Vertrek van Cocu dichtbij: Fenerbahçe meldt zich officieel bij PSV'