'Raiola kan aan het werk: FC Barcelona overweegt Lozano te kopen van PSV'

'Raiola kan aan het werk: FC Barcelona overweegt Lozano te kopen van PSV'

Gepubliceerd: maandag 18 juni 2018 om 22:15ma 18-06-2018 om 22:15

Hirving Lozano staat in de belangstelling van FC Barcelona, meldt de Mexicaanse tak van ESPN maandag. Toen de revelatie van PSV een jaar geleden de overstap maakte naar Eindhoven, had Barcelona al rapporten over Lozano klaar liggen. 

Inmiddels wordt Lozano serieus overwogen door Barcelona, schrijft ESPN. Lozano heeft alles wat de Catalanen in een aanvaller zoeken. ESPN meldt dat de komst van de Mexicaan mogelijk is, nu Antoine Griezmann bij Atlético Madrid lijkt te blijven. Een van de kwaliteiten die Lozano heeft is dat hij zich snel aan kan passen aan een elftal. Ook is hij sterk en snel. Dat zouden voor Barcelona belangrijke eisen zijn.

Barcelona is in de strijd om Lozano niet alleen, want naar verluidt jagen veel Premier League-clubs op de aanvaller. Marcel Brands zou namens Everton al interesse hebben getoond. ESPN verwacht niet dat Lozano voor minder dan vijftig miljoen euro vertrekt en dat PSV hem binnenboord kan houden. Mino Raiola is de zaakwaarnemer van Lozano. De vijftigjarige Haarlemmer staat erom bekend zijn cliënten voor miljoenenbedragen naar andere clubs te brengen.

Lozano heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023. De vraag is of de Nederlandse landskampioen hem kan behouden na een sterk debuutseizoen en het WK. Lozano kroonde zich zondag tot matchwinner tegen Duitsland (1-0). 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws