'Ik wil veel wedstrijden spelen en basisspeler van Ajax worden'

'Ik wil veel wedstrijden spelen en basisspeler van Ajax worden'

18-06-2018 22:53
51

Een deel van de Ajax-selectie meldde zich maandag weer op De Toekomst om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De meeste spelers hebben van hun vakantie genoten, maar kunnen ook niet wachten om weer te gaan beginnen.

"We zijn nu al een tijdje weg van de groep. Iedereen heeft wat anders gedaan, dus het is leuk om elkaar weer te zien en te beginnen", zegt middenvelder Carel Eiting tegen Ajax TV. "We hebben wat testen gedaan. Vetmetingen, hamstringtestjes. Dat soort dingen. Kijken of iedereen fit is en wat gedaan heeft in zijn vakantie. Ik heb er wel zin in en ben er klaar voor."

Max Wöber was een van de spelers op De Toekomst. Zijn verwachtingen voor komend seizoen: "Ik wil veel wedstrijden spelen en basisspeler worden. Dan zien we verder. We moeten nu eerst de Champions League-loting afwachten. Ons doel is om ons voor de Champions League te kwalificeren."

André Onana: "Ik heb een heerlijke tijd gehad met mijn familie: mijn moeder, mijn zoon, mijn broers, vrienden. Het was fantastisch. Ik heb wat testjes gedaan voor het lichaam, vetpercentage..Niets bijzonders eigenlijk."