'Eerste onderhandelingen tussen PSV en Fenerbahçe geen succes'

'Eerste onderhandelingen tussen PSV en Fenerbahçe geen succes'

19-06-2018 00:06
84

De eerste onderhandelingen tussen PSV en Fenerbahçe over de transfer van Phillip Cocu zijn niet geëindigd in een succes. De twee clubs hebben (nog) geen akkoord weten te bereiken over een overgang van de trainer naar Turkije.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. Cocu sprak al met Fenerbahçe, naar verluidt nog voor PSV wist dat de club interesse heeft in de trainer. Volgens de berichten is Cocu zelf zo goed als rond met de Turken. Nu moet Fenerbahçe er met PSV uit zien te komen.

Fenerbahçe heeft zich zondag officieel bij PSV gemeld om te onderhandelen over een transfer. De landskampioen is bereid om mee te werken aan een vertrek van Cocu, maar de club moet wel het juiste bedrag bieden. Fenerbahçe moet het contract van Cocu, dat nog doorloopt tot de zomer van 2019, afkopen. Duidelijk is niet wat PSV wil hebben. 

Fenerbahçe nam maandag afscheid van trainer Aykut Kocaman, waardoor de weg voor Cocu vrij is. Als Cocu vertrek, geldt Mark van Bommel als belangrijkste kandidaat om hem op te volgen.