Transfervrije middenvelder hoort niets meer van FC Twente: 'Wil niet lang wachten'

Transfervrije middenvelder hoort niets meer van FC Twente: 'Wil niet lang wachten'

20-06-2018 13:11
21

Chris David wil graag aan de slag bij FC Twente, maar na een gesprek met de degradant hoorde de transfervrije middenvelder al een hele tijd niets meer van de club. David zegt dat woensdag in gesprek met Twentefans. 

Een maand geleden zaten Twente en David (25), die een aflopend contract heeft bij FC Utrecht, voor de eerste keer rond de tafel. "Daarna heb ik niks meer vernomen", wordt hij geciteerd.

"De laatste tijd zijn er veel mensen die mij hebben gevraagd of ik terugkeer naar FC Twente. Daar kan ik op dit moment weinig over zeggen. FC Twente blijft mijn cluppie en ik hoop dat zij er gauw weer bovenop komen. De komende tijd zal ik mijn opties naast elkaar leggen en moet dan een keer de knoop doorhakken. Ik wil ook niet te lang meer wachten."

"Het is voor mij nu belangrijk om naar een club te gaan waar ik minimaal vijfentwintig á dertig wedstrijden in een seizoen kan spelen", vervolgt David. "Ik ben topfit en wil laten zien wat ik kan. Het zou mooi zijn direct in het begin van de voorbereiding te kunnen aansluiten bij een club."

Tussen 2000 en 2013 speelde David in de jeugdopleiding Enschede. Twente huurde de middenvelder in 2015 ook tijdelijk van Fulham.