Ten Hag spreekt transferwens uit na eerste training: versterking in elke linie

Ten Hag spreekt transferwens uit na eerste training: versterking in elke linie

20-06-2018 14:15
78

Ajax-trainer Erik ten Hag rekent 'in elke linie' op versterking. Dat heeft de oefenmeester na de eerste training van het nieuwe seizoen laten weten aan onder meer De Telegraaf, Voetbal International en de NOS. 

Ten Hag gaf bovendien aan dat hij verwacht dat de kern van de Ajax-selectie intact blijft; alleen Justin Kluivert (AS Roma) en Hakim Ziyech (nog onbekend) zullen vertrekken uit Amsterdam, is zijn hoop. Ten Hag voerde gesprekken met onder meer Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong over hun sportieve toekomst. 

"Wij vechten voor die spelers", aldus Ten Hag voor de camera van de NOS. "Wij willen namelijk presteren en we weten wat we daarbij nodig hebben. Dat zijn spelers die wij heel graag hier aan boord houden. Daar zullen we alles aan doen."

In gesprek met VI: "Het speculeren is altijd in volle gang in een transferperiode, maar zowel Matthijs als Frenkie heeft aangegeven graag bij Ajax te willen blijven."

De oefenmeester liet blijken dat hij 'in elke linie' op een aanwinst hoopt. VI weet dat Ten Hag graag nog een verdediger, een middenvelder en een aanvaller ziet komen.