Blessurenieuws bij Ajax: rentree De Jong laat voorlopig op zich wachten

Blessurenieuws bij Ajax: rentree De Jong laat voorlopig op zich wachten

20-06-2018 15:00
19

Van een rentree binnen de lijnen is voorlopig nog geen sprake voor Frenkie de Jong. Voetbal International meldt woensdag dat de 21-jarige rechtspoot volgende week ook niet met Ajax op trainingskamp gaat naar Duitsland. De Jong kampt nog met de naweeën van een enkelblessure. 

Op 25 juni vertrekt Ajax naar Duitsland voor een trainingskamp. Daar worden twee oefenduels afgewerkt. De Jong mist beide wedstrijden. In februari raakte de revelatie tijdens een training geblesseerd aan zijn enkel. Hij is nog aan het revalideren. 

Daley Sinkgraven gaat wél mee naar Duitsland, weet VIHij is herstellende van een zware knieblessure. Sinkgraven zal 'zorgvuldig gebracht worden' door trainer Erik ten Hag en de medische staf van Ajax. 

Siem de Jong raakte tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen geblesseerd aan zijn kuit. Over de ernst van de kwetsuur is nog niets bekend. Ook moet nog blijken wat er precies aan de hand is met Donny van de Beek. Hij haakte afgelopen maand bij Oranje af met een liesblessure. Over een week sluit de middenvelder aan bij de selectie.